Kersenmousse

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de slagroom en de suiker in een beslagkom. Klop de slagroom met de mixer stijf.
  • 2 Schenk de vla in een andere kom. Schep de stijve slagroom steeds in kleine beetjes door de vla. Nu is het mousse geworden. Zet de kom met mousse minimaal een uur in de koelkast.
  • 3 Laat de kersen in de zeef uitlekken. Dep ze nog even goed droog. Door te natte kersen, kan de mousse te dun worden. Schep de helft van de vlamousse in de coupeglazen. Leg de kersen hierop. Hou er 8 apart om het toetje mee te versieren. Schep nu de rest van de vlamousse in de glazen. Strijk de mousse glad.
  • 4 Versier elk toetje met 2 kersen en 2 chocoladeblaadjes.

Kersenmousse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kersenmousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tweekleurenmousse
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Kersenmousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tweekleurenmousse
50 min Nagerecht
Bekijk recept