Bagel met eiersalade en krokante ham

2
15 min
Ontbijt
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren bij bolle kant inprikken en in kokend water laten glijden. Eieren 6-7 min. laten koken, tot dooier nèt gestold is (het eigeel is dan vast maar nog wel mooi donkergeel en smeuïg). In droge koekenpan op matig vuur hamplakken krokant uitbakken. Ham op keukenpapier laten afkoelen en dan in stukjes breken. Eieren onder koud water afspoelen en pellen. Eieren grof in stukken snijden en in kom mengen met yogonaise, 1 el bieslook, zout en peper naar smaak. Bagels opensnijden en onderste helft royaal besmeren met eiersalade. Bieslook en krokante hamstukjes erover strooien. Afdekken met bovenste bagelhelft. Direct serveren.

Bagel met eiersalade en krokante ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bagels met courgette en pesto
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bagel van "pulled pork" met witte kool en BBQ-saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bagel met rood winterfruit
15 min
Bekijk recept