Wentelteefjes van stokbrood

4
20 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Snijd het stokbrood in 8 schuine stukken van ca. 3 cm dik. Klop de eieren, melk en vanillemerg los in een diep bord. Wentel de stukken brood erdoor. Pel de bananen, snijd ze in lange schuine plakken.
  • 2 Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de banaan in 3 min. bruin. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord. Verhit de rest van de boter en bak de stukken brood goudbruin. Keer regelmatig. Verdeel de wentelteefjes over de borden, schep de banaan erbij en garneer met de appeldiksap. Bon appétit!

Wentelteefjes van stokbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept