Beschuitbol gevuld met ei

4
15 min
Ontbijt
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Van bovenkant van beschuitbollen dun kapje afsnijden en broodjes uithollen tot op 1 cm van wand. Buitenkant dun bestrijken met olie, binnenkant bestrijken met pesto. Broodjes op bakplaat zetten. Plakjes champignon voorzichtig omscheppen met rest van pesto. Boven elk broodje ei breken. Champignons over broodjes verdelen. Kaas erover strooien en peper erboven malen. Broodjes in oven in 20-25 min. knapperig bakken.

Beschuitbol gevuld met ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Beschuitbolpanini met geitenkaas
10 min
Bekijk recept
Tosti voor de zoetekauw
- 10 min-
Bekijk recept
Warme Beschuitbol Met Kaas-fruitsalade
0-10 min -
Bekijk recept
Beschuitbol Gevuld Met Ei
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept