Muffins met pistachenoten

6
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Doe de suiker met de vanillesuiker en een mespunt zout in een beslagkom. Breek het ei boven de kom. Schenk de helft van de karnemelk erbij en klop alles goed door elkaar. Voeg al kloppend de rest van de karnemelk en de olie toe.
  • 2 Zeef de helft van het bakmeel boven de kom en spatel het door het eimengsel. Zeef en spatel ook de rest van het bakmeel erdoor tot een glad beslag. Roer de pistachenoten erdoor. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Muffins met pistachenoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Muesli muffins met yoghurt
40 min
Bekijk recept