Oeuf 'en cocotte'

4
10 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ramequins in met boter. Snijd het basilicum in reepjes en verdeel de helft over de ramequins.
  • 2 Schep in elk schaaltje 1 el crème fraîche en bestrooi met peper en eventueel zout. Breek er voorzichtig een ei boven. Verdeel de rest van het basilicum erover en bestrooi met peper en eventueel zout. Zet de schaaltjes 8-12 min. in de oven.

Oeuf 'en cocotte' is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm en zijn bouillon met shiitakes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen uit de oven
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnelle cocotte-eieren
10 min
Bekijk recept

Œufs en cocotte met spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Oeuf en cocotte met zalm
20 min
Bekijk recept
Broodsoldaatjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept