Koffiegranita

4
10 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de suiker al roerend op in de hete espresso en laat in 1 uur helemaal afkoelen. Schenk de koude espresso in een afsluitbare bak en zet min. 8 uur in de vriezer. Neem vlak voor het serveren uit de vriezer en maal de bevroren espresso in de keukenmachine fijn. Serveer in ijscoupes.

Koffiegranita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Koffiegranita met slagroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasaus Van Carluccio
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Koffiegranita
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Koffiegranita met slagroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasaus Van Carluccio
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Koffiegranita
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept