Romige kaasomelet met rucola

4
20 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rucola wassen en droog slaan. Bosuitjes schoonmaken en in stukken van ca. 1 cm snijden. Paprika's in repen snijden. In wok olie verhitten. Op hoog vuur rucola en bosui ca. 1 minuten roerbakken. Paprika erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In kom eieren loskloppen met slagroom, kaas, zout, peper en nootmuskaat. In grote koekenpan boter verhitten. Eiermengsel erin scheppen en op matig hoog vuur laten stollen. Steeds gestold ei van zijkant naar midden schuiven. Als bovenkant van omelet bijna gestold is rucola op één kant van omelet scheppen. Omelet dubbelklappen en op schaal laten glijden.

Romige kaasomelet met rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept