Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom

8
20 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruitsalade in vergiet boven kom laten uitlekken. Helft van fruitsalade over bodem van glazen verdelen. Cake in plakjes en vervolgens in blokjes snijden en op fruitsalade leggen. Opgevangen vruchtensap mengen met likeur en over cake schenken. Rest van fruitsalade over glazen verdelen. Glazen tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kom slagroom met suiker stijf kloppen. Griekse yoghurt voorzichtig door slagroom scheppen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  • 2 Yoghurtroom even doorroeren en glazen ermee opvullen. Minitrifles garneren met toefjes munt.

Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Citrussalade met yoghurtroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientrifle met wittechocoladeroom
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Panna cotta met cranberry's
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Minitrifles Met Gemengd Fruit En Yoghurtroom
0-10 min -
Bekijk recept
Minitrifles Met Gemengd Fruit En Yoghurtroom
0-10 min -
Bekijk recept