Minibroodjes met roerei en bieslook

4
15 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren met de slagroom met een garde los in een grote kom. Voeg peper en zout toe. Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eimengsel in de pan. Blijf constant roeren terwijl u het ei op middelhoog vuur verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit. Blijf roeren en voeg 2 el bieslook toe. Laat het roerei nog 5 min. rusten. Beleg de minibroodjes met het roerei en strooi er nog 2 el bieslook over.

Minibroodjes met roerei en bieslook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Minibroodjes gezond
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Minibroodjes Met Zalm
10-20 min -
Bekijk recept
Minibroodjes met garnalen
Bekijk recept
Minibroodjes met garnalen
Bekijk recept