Breng 1 L water aan de kook met 2 dl witte wijn, een halve citroen, peper, zout, een snuif tijm en een blaadje laurier. Leg er de diepgevroren forellen in en laat ze 3 min. zachtjes koken. Ze moeten nog niet volledig gaar zijn. - Haal het vel van de forellen, maar laat de kop en de staart eraan. Haal de ogen uit met een puntig mes. - Snij 8 vellen aluminiumfolie. Leg per papillot 2 vellen over elkaar, leg er een plakje gerookte zalm op en schik daarop de forel. - Meng de roquefort met 3 eetl. room en het sap van een halve citroen. Vul elke forel met 2 lepels van dit mengsel en vouw het plakje gerookte zalm rond de forel. - Bedek met wat Provencaalse kruiden, enkele druppels witte wijn en een scheutje room. Vouw de aluminiumfolie dicht tot een papillot en leg 20 a 25 min. op een matig warme grill. - Geef er rijst bij, of een aardappelslaatje.