Breng een grote pan met water aan de kook en kook de bladen lasagne met zout en een scheutje olie in ca. .. minuten gaar. Neem de bladen lasagne uit de pan en laat deze (niet op elkaar gestapeld) afkoelen. Snijd de komkommer in kleine blokjes en de cherrytomaatjes in vieren. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verwijder de korst van de geitenkaas en verkruimel de geitenkaas. Schep in een kom de rucola, gemengde sla, komkommer, cherrytomaatjes, zongedroogde tomaatjes en honing mosterddressing door elkaar. Neem 4 borden. Leg op elk bord een lasagne vel en verdeel hierover de helft van de salade en de helft van de geitenkaas. Leg een vel lasagne op de geitenkaas en verdeel hierover de overige salade. Dek de salade af met een lasagnevel. Garneer de lasagne met takjes verse basilicum. Roer in een kom de pesto, zure room en slasaus door elkaar tot een gladde saus. Schep de saus op het bord om de lasagne.
Koude Lasagne Met Geitenkaas En Rucola is een recept van Smulweb.nl