Kalfsbouillon Met Geitenkaascroutons

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd of steek uit de sneetjes brood grote rondjes. Smelt de boter in een soeppan en roerbak hierin de koolreepjes met de honing 5 minuten. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 5 minuten. Bestrijk de broodrondjes met olijfolie en geperste knoflook. Beleg ze met een plakje geitenkaas. Schep de dille en garnalen door de warme soep. Zet de geitenkaassneetjes onder een warme grill totdat de kaas iets begint te kleuren. Schep de soep in warme soepkommen of borden en leg er een kaascrouton op.

Kalfsbouillon Met Geitenkaascroutons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bietensoep met geitenkaascroutons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep Van Geroosterde Tomaten
30-60 min -
Bekijk recept
Peter`s Farm Kalfsbouillon Met Garnalen En Geitenkaascrouton
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillons, dragon-mosterdsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept