Rode Linzensalade Met Geitenkaas En Vijgen

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill voor. Verwarm de honingsaus op laag vuur. Verdeel de rucola of veldsla over 4 borden. Schep de linzensalade voorzichtig om en verdeel over de bordjes. Halveer de vijgen en snijd de geitenkaasjes horizontaal doormidden. Leg de geitenkaasjes en de vijgen met het snijvlak naar boven in een platte, ingevette ovenschaal en grill ze 2-3 min. tot de kaas zacht is. Leg op elk bord een halve vijg en daarop een plakje geitenkaas. Besprenkel met de honingsaus en bestrooi met de basilicum.

Rode Linzensalade Met Geitenkaas En Vijgen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept