Verwijder de harde rand van de geitenkaas en brokkel de kaas in kleine stukjes. Meng hier de kerrie, mandarijnpartjes en honing aan toe. Hak de cashewnootjes en de spinazie fijn en voeg dit toe aan het geitenkaasmengsel. Breng het op smaak met wat peper en zout. Leg wat kaasmengsel in het midden van de loempiavellen en vouw alle kanten naar binnen zodat er een buideltje ontstaat. Bak ze af in 8 minuten af in een voorverwarmde oven op 200? C. Snijd de witlof in grove stukken en de appel met schil in blokjes. Snipper de radijs en de bosui. Hussel het geheel door elkaar in een kom. Meng hier de pesto, karnemelk, olijfolie en gembersiroop doorheen. Breng de salade op smaak met wat peper en zout. Serveer de warme buideltjes met de salade en wat draadjes honing eroverheen. Garneer het met wat partjes mandarijn.
Geitenkaasbuideltje Met Een Witlof-appelsalade is een recept van Smulweb.nl