Geitenkaashapjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg in het midden van een plakje bladerdeeg een stevig stukje geitenkaas. Doe er een theelepel honing en een takje tijm op. Vouw het plakje diagonaal dicht. Sluit de naden goed. Voor het bakken insmeren met losgeklopt ei. Afbakken in 20 min. op 200C in de oven.

Geitenkaashapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeg met geitenkaas hapjes
35 min
Bekijk recept
Geitenkaashapje (of Geitenkaasvoorgerechtje)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeg met geitenkaas hapjes
35 min
Bekijk recept
Geitenkaashapje (of Geitenkaasvoorgerechtje)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept