De Sladressing Voeg 1 theelepel honing, de mosterd en citroensap samen in een kom voeg 1 eetlepel olijfolie toe en roer alles door elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe. Laat de dressing staan tot kort voor het serveren. De spaghetti Breng een pan met water aan de kook voeg wat zout toe aan het water laat de spaghetti 8 a 9 minuten koken tot hij al dente is. ( beetgaar) Giet de spaghetti af in het vergiet en spoel kort af met warm water. Doe de spaghetti terug in de pan en voeg de eetlepel olie toe. Roer de olie door de spaghetti. Voeg daarna nog een uitgeperst knoflookteentje toe en een theelepel oregano (geen droge oregano gebruiken). Snij de zongedroogde tomaatjes klein en roer ook deze door de spaghetti. Voeg naar smaak zout en peper toe. Roer het geheel op een zacht vuur nog even om en laat dan even rustig staan. De Kool De spitskool wordt in fijne reepjes gesneden en dan kort 1a 2 minuten in een beetje echte boter verhit voeg zout en peper naar smaak toe doe er dan de kerriepoeder en de krenten bij en verwarm het geheel nogmaals kort 1 minuut. Haal de pan van het vuur en laat dan even staan. De sla mag nu voorzichtig door de dressing geschept worden. Doe vier eetlepels olie op een plat voorverwarmd bord. Pers een knoflookteentje uit en roer het door de olie, voeg naar smaak zout en peper toe. Voeg de oregano in olie toe roer ook dit door de olie op het bord. Snij de plakken brood diagonaal door en druk de partjes kort in de olie ( laat niet liggen) Leg ze even in een oven die op 180 graden staat, onder de gril of kort in een koekenpan. Het brood mag licht goudbruin worden.
Salade In Honing Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl