Snipper de uien en hak het teentje knoflook fijn.Verhit de olie in een diepe pan en bak hierin de knoflook 5 minuten op een matig vuurtje.Voeg de melk toe,breng het geheel tegen de kook aan en laat het 15 min.trekken op een laag vuurtje.Smelt de boter in een grote soeppan,zonder dat de boter bruin wordt.Voeg de uien toe en bak ze op laag vuur tot ze glazig zijn(ong. 5 min).Roer de bloem en de tomatenpuree door de uien en laat het mengsel nog 3 minuten prutelen.(zo nu en dan even roeren)Zeef het melkmengsel.Voeg eerst 1/3 van de melk al roerend aan het ui-bloemmengsel toe.Roer vervolgens de rest hiervan en de bouillontabletten erdoor.Breng de soep aan de kook.Laat de soep 10 minuten zachtjes pruttelen.Pureer de soep in keukenmachine of met een staafmixer.Schenk de soep terug in de pan.Voeg vlak voor het opdieen de gepelde garnalen,een snufje peper en een snufje nootmuskaaat toe.Strooi de bieslook erover.