Hartige Rodenbach-uiensoep

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de 50 gr. boter in een kookpot en laat lichtjes bruinen, de grofgesneden uien en look toevoegen en goudbruin laten bakkn, strooi dan de bloem over de uien en laat nog een paar minuten sudderen, giet er vervolgens de vleesbouillon en de 2 flesjes rodenbach bij en laat alles gedurende 5 min. koken. breng op smaak met peper en zout, voor de smulpapen kan men nog een sneetje geroosterd brood met kaas gegrilleerd laten zwemmen in de soep.

Hartige Rodenbach-uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept