Oosterse Uiensoep Met Sherry En Gember

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien, in stukjes gehakte gember en suiker in de boter in een pan in 10 minuten goudgeel. Snijd de shii-take paddestoelen in plakjes en roer deze door het ui mengsel. Voeg de bouillon, de Japanse sojasaus en sherry toe en laat de soep circa 15 minuten zachtjes koken. Besprenkel de soep na de kooktijd met wat druppels sesamolie. Schep de soep in soepkommen en serveren met stokbrood.

Oosterse Uiensoep Met Sherry En Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept