Bommel: Franse Uiensoep

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 2 el boter in een pan met dikke bodem. Voeg de uien toe en fruit ze op laag vuur tot ze goudbruin van kleur zijn. Strooi de bloem over de uien en roer dit alles door elkaar. Schenk hier geleidelijk de bouillon bij en blijf roeren tot de soep licht gebonden is.Fruit de knoflook in 1 el boter en de olijfolie. De bedoeling is dat in deze pan de sneetjes stokbrood aan beide kanten bruin worden gebakken. Leg het brood in soepkoppen of -borden en schenk er de met peper en zout op smaak gebrachte uiensoep over. Strooi in elk bord over het brood een lepel geraspte kaas.

Bommel: Franse Uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bommel: Ierse Mousse 'Albatros'
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Roompate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Vanille-ijs Met Chocoladesaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bommel: Rosbief In Witte Wijn
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept