Ouderwetse Rijstebrij Met Krenten...mmmm

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rijst in water gaar koken. De gekookte rijst verder zacht koken in melk Vanille en een klein snufje zout toevoegen In totaal moet de rijst een uur koken, zodat ze helemaal zacht wordt. De verkregen pap wordt met veel suiker bestrooid gegeten. De brij kan smakelijker gemaakt worden door er rauwe eidooiers, of een beetje boter aan te voegen. Ook kunnen krenten worden toegevoegd.

Ouderwetse Rijstebrij Met Krenten...mmmm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nieuwjaarrecept Geroosterde Knoflook Aardappelpuree Mmmm Smullen Maar!!!
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mmmm Met Mozarella
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote Met Geitenkaas ...mmmm
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perfect Pizzadeeg
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salomon Engelsmans stap-voor-stap paella
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse kropsla
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
De Ouderwetse Gehaktbal
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Erwtensoep...
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept