De omelet rolletjes Klop de eieren los met een scheutje melk. Smelt de boter in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en verdeel de garnalen over het eimengsel. Gebruik een vrij laag vuur, opdat de garnalen niet taai worden. Til met een spatel hier en daar de al gestolde rand op en laat wat van het dunne mengsel onder de omelet lopen. Draai de omelet om en doe het vuur uit. Laat de omelet 1 minuut staan. Schep de omelet uit de pan en laat afkoelen. Rol de omelet stevig op en wikkel hem in huishoudfolie. Leg de rol in de koelkast. Snijd vlak voor het opdienen de omelet met een scherp mes in plakjes van 1 cm. breed. Verwijder de folie. Leg de omeletrolletjes plat op de schaal. de komkomer met zalmkaviaar Schil de stukjes komkommer met een dunschiller, zorg dat er om en om een stukje wel en niet is geschild. Zet de stukjes ′gestreepte′ komkommer rechtop en hol ze met behulp van een theelepel iets uit. Vul de holtes van de komkommertorentjes met zalmkaviaar en zet ze op de schaal. de tonijn met sojasaus Snijd de tonijn in zeer dunne plakjes en leg deze op de schaal. De tonijn wordt met de stokjes beetgepakt en even in de sojasaus gedoopt de zalmrolletjes met rijst Kook de risottorijst in circa 20 minuten gaar. Voeg aan de rijst 10 eetlepels water toe en roer de rijst af en toe om. Laat de rijst afkoelen en roer de creme fraiche erdoor. Schep op elk plakje zalm wat rijst en rol de zalm er omheen. Leg de zalmrolletjes op de schaal.