In grote pan de ui in olijfolie bakken en gedroogde majoraan toevoegen. Na 2 minuten de risottorijst toevoegen. Zodra de rijst begingt te ′glinsteren′ de gesneden groente, het water en de wijn toevoegen. Goed doorroeren en ook de kruidenbouillon (verkruimelen) toevoegen. Op hoog vuur aan de kook brengen en blijven roeren. Vervolgens op half hoog vuur laten inkoken (duurt ca 15-20 min). Ondertussen de kipfilethaasjes kruiden (peper, kerrie, etc) en op hog vuur in andere pan bakken. wel blijven omkeren ! vlak voordat alles klaar is de witlof even wassen en in de langte halveren. De buitenste bladen even weghalen als die niet schoon zijn. In een platte glazen schaal de witlofhelften als twee waaiers neerleggen en op vol vermogen ca 2 1/2 minuut in de magnetron.
Risotto Met Groenten, Kipfilethaasjes En Witlof is een recept van Smulweb.nl