Roasted Squash & Rosemay Risotto (muskaat Pompoen)

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de squash in een ovenschaal met de hele tenen knowlook erbij. Besprenkel met wat bakvet of spray. Laat dit in een 40-tal min. gaar/zacht worden.
  • 2 Bak tegelijkertijd de rozemarijn, in wat vet, 1 min. in een braadpan en doe hier vervolgense de rijst bij. Roerbak dit nog 1 min. Voeg er nu de wijn aan toe. Bak even verder en voeg er nu beetje bij beetje de jus aan toe, zodat de rijst alles gelijknmatig kan opnemen (30 min.). Verwijder evt. takjes van de rozemarijn.
  • 3 Haal nu de squash uit de oven, haal de knoflook eruit en meng de squash door de rijst. Pers hier de knoflook bij en meng alles goed.

Roasted Squash & Rosemay Risotto (muskaat Pompoen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde groenten met gorgonzola
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalenspies met paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baguette brie-rucola-notenboter
10 min
Bekijk recept
Aardappel-preipuree met amandelen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept