Risotto Met Garnalen En Zalm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de citroen schoon onder stromend water, rasp de gele schil dun af en pers de vrucht uit. Smelt de boter en fruit de ui al omscheppend ± 5 min. Schep de rijst erdoor en roer totdat de korrels glazig zien. Voeg de bouillon en het citroensap toe en breng alles al roerende aan de kook. Laat de risotto op een heel laag vuur in ± 25 min. gaar koken. Bestrijk de zalm met de olie en bestrooi met peper en zout. Schep als de risotto gaar is de citroenrasp en de garnalen erdoor. Bak de zalm in een grillpan aan beide kanten bruin en net gaar. Lekker met gekookte doperwtjes en worteltjes (C1000).

Risotto Met Garnalen En Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept