Maak de citroenrisotto (zie link bij omschrijving) Verhit 1 eetlepel olie in de wok. Roerbak hierin de asperges plm. 5 minuten. Voeg dan de peultjes toe en roerbak alles nog plm. 5 minuten. De groenten moeten beetgaar blijven. Maak op smaak met peper, zout, de rest van de fijngewreven chilipeper en 1 eetlepel gembersiroop. Garneer met gehakte koriander of peterselie. Laat de eendenborst goed uitlekken. Droog af met keukenpapier. Bak de eendenborst in een droge koekenpan eerst aan de velzijde plm. 6 - 8 minuten en dan nog plm. 2 - 3 minuten aan de andere zijde (afhankelijk van de diikte). De eendenborst moet rosé blijven!! Haal de eendenborst ui de pan en pak in aluminiumfolie. Giet de marinade in de pan en verwarm deze. Evt. binden met wat maizena of aardappelmeel.
Eendenborst Oosters Met Asperges En Citroenrisotto is een recept van Smulweb.nl