2. Blancheer de courgettes in gezouten water. Verfris ze onder een koude waterstraal, snijd ze in plakjes en bak ze in een pannetje.
3. Chorizosaus: snijd de worst in kleine stukjes en laat ze, samen met de gesnipperde champignonnetjes, de sjalot en het knoflook in een pannetje "zweten". Deglaceer met de witte wijn, roer goed om en voeg de gevogeltefond, de room en de melk toe. Laat 15 minuten sudderen op zacht vuur. Mix en druk door een fijne zeef.
4. Risotto: fruit de gehakte ui in wat olijfolie, voeg de rijst toe, laat de korrels - goed omroerend - lichtjes kleuren. Doop met de wijn en laat wat inkoken. Bevochtig - bij beetjes - met de gevogeltefond. Voeg saffraan, tijm en laurier toe. Blijf ononderbroken roeren en laat de rijst al het ko! oknat opnemen.
5. Strooi wat peper en zout op de zeewolf en bak de vis in een hete pan.
Zeewolf Met Saffraanrisotto En Groenten is een recept van Smulweb.nl