Zeewolf Met Saffraanrisotto En Groenten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



2. Blancheer de courgettes in gezouten water. Verfris ze onder een koude waterstraal, snijd ze in plakjes en bak ze in een pannetje.

3. Chorizosaus: snijd de worst in kleine stukjes en laat ze, samen met de gesnipperde champignonnetjes, de sjalot en het knoflook in een pannetje "zweten". Deglaceer met de witte wijn, roer goed om en voeg de gevogeltefond, de room en de melk toe. Laat 15 minuten sudderen op zacht vuur. Mix en druk door een fijne zeef.

4. Risotto: fruit de gehakte ui in wat olijfolie, voeg de rijst toe, laat de korrels - goed omroerend - lichtjes kleuren. Doop met de wijn en laat wat inkoken. Bevochtig - bij beetjes - met de gevogeltefond. Voeg saffraan, tijm en laurier toe. Blijf ononderbroken roeren en laat de rijst al het ko! oknat opnemen.

5. Strooi wat peper en zout op de zeewolf en bak de vis in een hete pan.

Zeewolf Met Saffraanrisotto En Groenten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept