Risotto Ai Frutti Di Mare

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-olie verhitten in een pan en de ui erin fruiten -rijst toevoegen en deze 2 min bakken -voeg het saffraanwater en 1 soeplepel bouillon toe en al roerend zachtjes laten koken tot het vocht opgenomen is -voeg de bouillon lepel na lepel toe , tot er nog 2 lepels over zijn -de rijst moet nu zacht en gaar zijn, maar nog stevig (duurt 18 min) -op smaak brengen met zout en peper -tot slot de rest van de bouillon en de zeevruchten toevoegen en de risotto met deksel op de pan 5 min laten rusten

Risotto Ai Frutti Di Mare is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept