Risotto Met Spinazie, Gerookte Zalm En Geitekaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben. Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en toe roeren. Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie. Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de bouillon toevoegen. Net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas erdoor roeren en nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.

Risotto Met Spinazie, Gerookte Zalm En Geitekaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwe Geitekaas Met Tomatenpesto
20-30 min -
Bekijk recept
Geitekaas In Brikdeeg Op Toast
20-30 min -
Bekijk recept
Voorafje Met Geitekaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Geitekaas Met Sesam En Honing/Frambozensaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept