Risotto Met Roergebakken Garnalen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Schep de rijst erdoor en bak tot de korrels glanzen. Voeg de witte wijn en saffraan toe en blijf roeren tot het vocht is opgenomen. Schenk de helft van de bouillon erbij, kook zachtjes en roer tot het vocht is opgenomen. Blijf scheutjes bouillon toevoegen tot de risotto in 20 minuten gaar is. Schep de creme fraiche en de helft van de rucola met Paarmenzaanse kaas, zout en peper erdoor. Roerbak de garnalen 2 minuten in de hete olijfolie. Serveer de risotto met daarop de garnalen en de rest van de rucola.

Risotto Met Roergebakken Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept