Struisvogel Risotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olijfolie in een pan en fruit de wortel en de ui. Voeg de rijst toe en bak in ca. 3 minuten glazig. Voeg de wijn toe en laat op hoog vuur verdampen. Voeg de selderie en de bouillon, beetje bij beetje toe en laat de rijst in ca. 25 minuten gaar worden. Schep de paddestoelen de laatste 10 minuten door de rijst. Breng op smaak met zout en peper. Verhit boter in een koekenpan en bak de struisvogel aan beide kanten rose. Snij de struisvogel in schuine plakken en serveer op de risotto.

Struisvogel Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept