Reuzenchampignons Gevuld Met Gegratineerde Risotto

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champignonstelen fijnhakken en in 2 eetlepels olie een paar minuten bakken samen met de sjalotten en de knoflook.Eekhoorntjesbrood erbij doen.Rijst erbij doen en even roeren tot deze glazig is. Al roerend de wijn toevoegen tot deze door de rijst is opgenomen.Nootmuskaat door de bouillon roeren en deze beetje bij beetje door de rijst roeren tot deze smeuig is.Pan van het vuur halen en 3 eetlepels parmezaan en de peterselie erdooor roeren. Met peper en zout en eventueel wat truffelolie op smaak brengen.Champignonhoeden met de risotto vullen en in een ingevette en met paneermeel bestrooide ovenschaal leggen. Bestrooien met de rest van de parmezaanse kaas en wat paneermeel en de rest van de olijfolie erover druppelen.Ongeveer 25 minuten bakken.

Reuzenchampignons Gevuld Met Gegratineerde Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde Reuzenchampignons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio Van Reuzenchampignons Met Gefrituurde Bieslook
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min -
Bekijk recept