Risotto Met Paddenstoelensaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de kippenlevertjes schoon. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Wrijf de oesterzwammen schoon en snijd ze in stukken. Breng wat water in een steelpan aan de kook en kook hierin de kippenlevertjes 1 minuut. Laat ze uitlekken. Strooi de inhoud van het zakje risotto in een halve liter water, voeg een eetlepel boter toe en breng dit aan de kook. Laat zachtjes koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer zo nu en dan in de pan. Fruit ondertussen de ringetjes lente-ui zacht. Voeg de kippenlevertjes en oesterzwammen toe en bak ze in een minuut of 8 gaar. Breng op smaak met peper en zout. Meng lente-uitjes, oesterzwammen en levertjes door de gare risotto.

Risotto Met Paddenstoelensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Ravioli met paddenstoelen en pancetta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met geitenkaas en paddenstoelensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tagliatelle met krokante ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept