Risotto Milanese

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit het uitje in de olijfolie en voeg de risotto toe. Roer goed totdat alle rijstkorrels bedekt zijn met een laagje olie. Voeg het glas wijn toe en roer. Voeg de saffraan en zoveel bouillon toe dat de risotto net onder staat. Roer voorzichtig en laat 15 min met deksel op laag vuur zachtjes koken. Controleer af en toe of de rijst niet droogkookt. Voeg als de rijst al dente is de gerapste parmezaan toe en de boter. Voeg evt vermouth en/of lente-uitje toe. Laat nog 5 min staan en serveer.

Risotto Milanese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept