De rode paprika′s onder de grill plaatsen tot de pel zwart wordt en begint los te laten. Paprika′s pellen, doorsnijden en van zaadlijsten ontdoen, in repen snijden. Spinazie wassen en met aanhangend water op hoog vuur laten slinken. De spinazie goed laten uitlekken in vergiet en met houten lepel het meeste vocht eruit persen. Springvorm invetten, de bodem en de rand bedekken met een laag filodeeg, lichtjes invetten met een kwast, tweede laag filodeeg. De helft van de risotto in de springvorm doen. Daarop de spinazie, feta verkruimelen boven de spinazie en daarop de reepjes rode paprika. De rest van de risotto daarop leggen. Afdekken met de rest van de ingevette plakjes filodeeg en bestrooien met sesamzaadjes. In de voorverwarmde oven gedurende 30 tot 40 minuten laten bakken. Springvorm losmaken, een vijftal minuten laten rusten en in taartpunten verdelen.
Italie:Risotto Met Sesamkorst is een recept van Smulweb.nl