Smelt de boter in een ruime pan en fruit de uien al omscheppend op een halfhoog vuur in ? 5 min. goudgeel en glazig. Voeg de rijst toe en bak hem mee totdat de korrels glazig zien. Roer de wijn erdoor en verwarm alles al roerende tot de wijn is opgenomen. Voeg 2 dl bouillon toe en breng alles al roerende op een halfhoog vuur aan de kook. Kook de rijst zachtjes, zonder deksel, totdat het vocht opgenomen is. Roer regelmatig om. Voeg nu telkens 2 dl bouillon toe totdat alle bouillon is opgebruikt en kook de rijst in ? 20 min. gaar. Roer de rijst regelmatig om. Neem de pan van het vuur en schep er de zalm, de bosuitjes, de helft van de kaas en peper naar smaak door. Laat de risotto met de deksel op de pan ? 3 min. staan. Serveer met de rest van de kaas. Lekker met gekookte doperwtjes.
Risotto Met Uien En Zalm is een recept van Smulweb.nl