Koolrabi Met Risotto-rijst

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons schoon maken en klein snijden. De uien schillen en fijn hakken. Uien en paddestoelen in hete olie aanbraden. De rijst erbij doen en roerend kort aanbraden. Met ? liter bouillon afblussen en ongeveer 20 minuten zachtjes laten koken. Indien nodig meer bouillon bijvoegen en geregeld omroeren. Peterselie fijn hakken. Peterselie en creme fraiche onder de risotto roeren en met zout en peper op smaak brengen. De koolrabi ongeveer 2 cm onder de bladeren afsnijden, schillen en met een theelepel uithollen. Met de paddestoelenrisotto vullen. De uitgeholde koolrabistukjes en de overige bouillon in een pan doen. De koolrabideksel op de koolrabi zetten en afgedekt ongeveer 35 minuten garen. Op borden zetten en serveren.

Koolrabi Met Risotto-rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept