Herfstige Risotto

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een wok of een grote braadpan en roerbak de peddestoelen op hoog vuur lichtbruin. Neem ze uit de pan als ze vocht gaan loslaten (na /- 5 minuten) Voeg de olie toe aanhet achtergebleven braadvet en bak het sjalotje /- 1 minuut zachtjes. Voeg de rijst toe en roerbak deze /- 3 minuten. Voeg de wijn en rozemarijn toe en laat de wijn al roerend openmen door de rijst. SChenk al roerend steeds een flinke scheut bouillon erbij en laat deze ook openmen door de rijst (dit duurt ongeveer 20 minuten. Voeg pas weer bouillon toe als het vorige is opgenomen. Voeg voor het einde de paddesteolen met vocht toe en laat ze meestoven. Schep voor het serveren de beide slasoorten en de slagroom door de rissotto. Geef de kaar er apart bij.

Herfstige Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige stamppot met zoete spekjes
30 min-
Bekijk recept
Herfstige tiramisu met mandarijnen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstige Hachee:
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept