Kippelevertjes Met Spekjes En Uitjes

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet water op voor de rijst en zodra het water kookt doe je de risotto in het kokende water (volgens de beschrijving van het pak) Fruit de uitjes. Doe zout, peper, knoflook en bieslook op de kippelevertjes. Als de uitjes glazig zijn, doe je de kippelevertjes erbij en laat je dit rustig meebakken. Ondertussen kan je het ontbijtspek in de magnetron bakken tot ze knapperig zijn. Uit laten lekken op keukenpapier en in een bakje fijn prakken met een vork. Tegen de tijd dat de risotto klaar is, zijn de kippelevertjes ook gaar.

Kippelevertjes Met Spekjes En Uitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lendebiefstuk Met Kippelevertjes In Madeirasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse Kippelevertjes
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Salade Met Kippelevertjes
10-20 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kippelevertjes Met Nasi
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept