Tomatenrisotto

1
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de sjalot en knoflook. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een braadpan met anti-aanbaklaag en fruit de sjalot en knoflook 1 min. Schep de rijst erdoor en bak deze al omscheppend 1 min. mee. Doe de tomaat erbij en roerbak 1 min., mee. Voeg de bouillon toe en kook de rijst 8 min. Doe als laatste de doperwten erbij en kook ze 6 min. mee. Breng de risotto op smaak met zout en versgemalen peper. Snijd tot slot de rucola in grove stukken, schep deze door de risotto en serveer direct met de Parmezaanse kaas.

Tomatenrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept