Gegrilde Mahi-Mahi Met Zongedroogde Tomaten En Olijven

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Mahi filet op de vleeskant grillen, insmeren met de gepureerde tomaten en olijven, rustig laten garen in de oven. De in reepjes gesneden groente kort wokken in knoflook olie en de risotto bereiden. De gewokte groente op het bord , de risotto op de groente en de Mahifilet met de velzijde naar boven. Resterende tomaten/olijven puree met iets olijfolie aanlengen en rondom het bord verdelen.

Gegrilde Mahi-Mahi Met Zongedroogde Tomaten En Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept