Rooster het brood en verkruimel dit in een bak. Voeg de ansjovis fijn gesneden toe. Ook de olie van de ansjovis gooi je erbij. Snijd de zongedroogde tomaten klein en de rode peper. Vergeet hierbij niet de pitjes te verwijderen! Doe dit bij het mengsel. Voeg lekker olijfolie toe en een scheutje balsamico. Naar smaak het sap van 1 of 2 citroenen. En als laatste voeg je de parmezaan toe. Doe de vis in de oven. Na 15 minuten haal je de vis eruit en smeer je de topping erop. Doe de vis nog een kleine 10 min in de oven. Kijk of de vis goed gaar is en serveer het naast de heerlijke risotto. Snij de rode ui fijn en laat deze goed aan fruiten in een pan. Gooi daarna een goede scheut wijn erover heen en laat deze voor een groot deel inkoken. Voeg de risotto rijst toe en bak deze 2 minuten aan. Daarna gooi je per keer kokend water erbij zodat deze in de rijst gaat trekken. Let hierbij op: BLIJF ROEREN. Gooi bij de 2de keer water het bouillon blokje erbij en laat deze al roerend oplossen. Na 20 minuten en behoorlijk wat water veder proef je even de rijst en controleer je de gaarheid. Snijd de asperges in kleine stukjes maar laat de toppen heel. Doe de asperges door de risotto. Laat deze een beetje garen. Doe het sap van de 3 citroenen erbij en voeg de munt blaadjes toe. Naar eigen smaak doe je er peper en zout bij.
Risotto Met Groene Asperges En Munt En Kabeljauw Met is een recept van Smulweb.nl