Risotto Met Wilde Spinazie En Rucola

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de prei, de knoflook en de tijm op laag vuur in de rijstolie tot de prrei zacht wordt. Roer er dan risotto, zout en peter door, voeg de kippenbouillon eraan toe en breng het aan de kook. Draai het vuur laag en laat alles afgedekt 40 minuten zachtjes koken tot de risotto zacht is. Roer af en toe door. Voeg indien nodig extra water toe. Roer er dan de chorizo, spinazie en rucola door tot de spinazie geslonken is. Serveer in een diep bord met een hand Parmezaanse kaas en verse peterselie.

Risotto Met Wilde Spinazie En Rucola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept