Tomaten Basilicum Risotto Met Asperges

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de uiteinden van de asperges weg en de rest in kleine stukjes. Fruit de ui glazig in ruim olijfolie. Voeg dan de stelen van de asperges toe en laat 4 minuten bakken, daarna de kopjes ook nog voor 1 minuut bakken. Voeg nu de rijst toe en bak.Meng de bouillon met de pastasaus en voeg beetje bij beetje aan de rijst toe. Als de rijst gaar is rauwe ham toevoegen tot ham warm is, dan de Parmesaan toevoegen en vuur uit. Laat 5 minuten staan.

Tomaten Basilicum Risotto Met Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept