Risotto Met Zalm, Asperges, Sugarsnaps En Tuinbonen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm 3 el olijfolie in een pan met dikke bodem, voeg de sjalot en knoflook toe, fruit even en voeg de lente-uitjes toe. Strooi de rijst erbij, schep alles om zodat rijstkorrels wat olie om zich heen krijgen. Schenk 2 dl bouillon op de rijst, roer goed door en voeg de volgende scheut bouilon pas toe als al het vocht is opgenomen. Laat de risotto als al het vocht en de witte wijn is toegevoegd, in een gesloten pan op laag vuur zo`n 30 minuten pruttelen. Blancheer de asperges en sugarsnaps ongeveer 4 minuten in kokend water met wat zout. Snijd de zalm in reepjes. Meng de uitgelekte warme groenten na ongeveer 25 minuten door de bijna gare risotto. Proef of de rijst goed is en voeg eventueel nog wat vocht toe. Voeg ten slotte verse peper, zout, zalm, kaas en bieslook toe.

Risotto Met Zalm, Asperges, Sugarsnaps En Tuinbonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept