Schnitzel Palermo Met Risotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm 25 g van de boter in een pan met dikke bodem en fruit de knoflook 1 min. op een laag vuur. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend totdat de korrels glazig zijn. Voeg de bouillon toe en breng alles al roerende aan de kook. Kook de risotto in � 12 min. gaar. Schep 5 min. voor het einde van de bereidingstijd de champignons en de bosui erdoor. Bak gelijktijdig de schnitzels in de rest van de boter bruin en gaar. Serveer de risotto met de schnitzels.

Schnitzel Palermo Met Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept