Groente-risotto Met

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie en de boter. Fruit hierin de sjalotjes. Voeg de broccoli, wortel en sperziebonen toe en laat deze zachtjes circa 3 minuten meebakken. Meng de rijst erdoor en roerbak zo′n 2 minuten totdat de rijst iets glazig is. Voeg 2 dl bouillon toe. Schep de massa steeds om en voeg opnieuw bouillon toe als het vorige vocht verdampt is. Schep na circa 10 minuten de artisjokharten erdoor. Kook de risotto in nog circa 5-10 minuten al roerend gaar. Meng de geraspte kaas erdoor en houd het gerecht even warm. Maak intussen de kervelsaus. Verwarm de room met de fijngehakte kervel. Roer de eierdooiers in een pannetje los en zet deze au bain marie. Giet er al roerende met kleine scheutjes tegelijk de kervelroom bij. Blijf roeren en kloppen tot de saus licht gebonden is. Voeg peper en zout naar smaak toe. Serveer de saus bij de risotto.

Groente-risotto Met is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept