Risotto Milanese

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in een hapjespan de gesnipperde ui in olijfolie glazig en doe er de rijst en het gerookte spek bij, alsook de champignons in plakjes. Roer tot je ziet dat de rijst omhuld is met olie. Giet er wat van de boullon over en voeg tijm en laurierblad toe. Voeg beetje bij beetje de bouillon eraan toe tot al het vocht opgenomen is door de rijst. Voeg er dan de room aan toe en kruid met peper en zout. De kaas kun je er al onder mengen of zet je in een schaaltje op tafel, zodat iedereen naar eigen smaak kaas kan nemen.

Risotto Milanese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept