Risotto Met Tomaat, Citroen En Kappertjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de fijngesneden knoflooktenen met de risotto door de olijfolie. Voeg de gesneden zongedroogde tomaten met een scheutje witte wijn toe. Doe de kippenbouillon erbij en laat het geheel met deksel ca. 30 minuten koken. Voeg de Cantadou Pesto toe, het citroensap, de citroenschil als ook de kappertjes. Voeg naar eigen smaak nog zout en peper toe en laat het gerecht 5 minuten staan alvorens je het serveert met een gegrild stukje vlees erbij. Bon appetit.

Risotto Met Tomaat, Citroen En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept